Få fler kinesiska kunder

WeChat i Sverige

Anslut er till Kinas största sociala nätverk
marknadsföring

WeChat Kinas största social mediaplattform

Med över en miljard aktiva användare är WeChat Kinas populäraste social mediaplattform. Det är en naturlig och integrerad del av den kinesiska livsstilen och fungerar som en multiplattform som den kinesiska användaren aldrig behöver lämna.

På WeChat kan man göra allt från att e-handla, chatta, beställa mat, boka taxi, göra bankärenden, följa företagssidor och betala med appen direkt i fysisk butik.

marknadsföring
Vad är Alipay?

Varför öppna ett konto på WeChat?

Med ett företagskonto på WeChat når ni er kinesiska kundbas. Med WeChats CMS kan ni kostnadseffektivt skapa en hemsida som motsvarar prestandan och tillgängligheten från en hemsida registrerad på en “Kinaserver”. Samtidigt är WeChat Kinas mest välkända varumärke som blir en självklar kommunikationskanal för era kinesiska kunder.

Vad är Alipay?

Ett urval av våra kunder

WeChat i siffror:

  • Över 1 miljard aktiva kinesiska användare
  • Över 90 % av kinas smartphone-användare använder WeChat
  • Öppnas i snitt 10 gånger per dag / person
  • Över 40 min användning per dag / person
  • Över 38 miljarder chattmeddelanden skickas dagligen
Rapportering

Utveckla er affär med WeChat

Rapportering

Därför ska du registrera ett WeChat Konto

Med WeChat kan ni enkelt nå och kommunicera med era kinesiska kunder på det sätt som de själva föredrar. Ert WeChat konto fungerar som en kombination av en hemsida och sociala medier. Här hittar era kunder all relevant information om er, era produkter och tjänster. Samtidigt kan ni sälja produkter direkt via WeChats inbyggda e-handelsplattform eller marknadsföra er med kampanjer mot nya målgrupper.

Varje gång ni postar något nytt på ert WeChat-konto får era följare en notis i sin mobiltelefon. WeChat fungerar därmed även som en enklare form av e-postmarknadsföring.

Fördelen med ett officiellt WeChat Konto

Eftersom användarbasen för Kinas sociala medier har haft en svindlande tillväxt har det blivit viktigare för företag, varumärken, kändisar eller andra konton av allmänt intresse att bli verifierade för att visa att de är äkta. Detta bidrar till trovärdighet och att användarna litar på innehållet som kontot publicerar – vilket bidrar till ökat antal följare och inflytande.

Med ett verifierat WeChat Service account har ni även möjlighet att sälja produkter till era kunder direkt via ert WeChat konto.

Kinesisk turism i siffror

400

TUSEN KINESISKA TURISTER I SVERIGE PER ÅR

185

PROCENT ÖKNING AV GÄSTNÄTTER DE SENASTE 3 ÅREN

4370

SEK I GENOMSNITTSKÖP

40

PROCENT AV TAX FREE HANDELN I SVERIGE

Vi hjälper er med alla steg

Utan experthjälp är det inte enkelt att öppna ett officiellt företagskonto på WeChat. Därför hjälper vi er med alla delar som krävs för att lyckas.

Licenser och registrering

Vi ser till att ert konto uppfyller alla licenskrav och registrerar och verifierar ert officiella företagskonto på WeChat.

Moderereing och design

Vi ser till att ert konto uppfyller alla era designkrav och hjälper även till med att driva och löpande utveckla ert WeChat konto.

Influencers och digital annonsering

Vi ser till att ert konto når ut till er målgrupp och hjälper till med att skapa kampanjer för digital annonsering och Influencer-marknadsföring.

Kom igång med WeChat redan idag

Kontakta Cimple Marketing för att öppna ett verifierat företagskonto på WeChat och låt oss hjälpa er med strategi, översättning, moderering och analys.