Öka er försäljning mot kinesiska turister

UnionPay i Sverige

Kinas mest använda betalkort

Utöver att ta betalt i butik, kan du även koppla din webbshop till UnionPays betallösning. Vi har färdiga plugins till nästan alla av marknadens större plattformar som OpenCart, PrestaShop, WooCommerce, Shopify och Magento. Vi erbjuder även en lösning som kan integreras på övriga e-handelsidor.

Vad är Alipay?

Vad är UnionPay?

UnionPay är det enda betalkortet som opererar med stöd av den kinesiska centralbanken och är landets enda bankkortsorganisation. Det gör UnionPay till till världens största betalkort. Större än både Visa och MasterCard.

Vad är Alipay?
marknadsföring

Missa inga köp, ta betalt med UnionPay

Accepterar ni UnionPay går ni inte miste om några affärer. UnionPay är kinas vanligaste betalkort och även det betalkort flest kinesiska turister använder på sin resa. Att ansluta UnionPay till ert kassasystem är både enkelt och kostnadseffektivt.

marknadsföring

Fördelar med UnionPay

  • Skyltning med UnionPay-logotyp ökar incitament till köp
  • Kinas vanligaste betalkort
  • 30 % av alla kortbetalningar i världen görs med UnionPay
  • UnionPay går att använda i över 120 länder (Sverige är ett av dem)
  • Missa inga affärer
  • Kinesiska turister står för över 46 % av Sveriges totala Tax-Free konsumtion

Fler och nöjdare kunder

Med UnionPay kommer ni enkelt igång att ta betalt av kinesiska turister. Kunderna betalar i sin egen valuta och ni får betalt i SEK. Inget kinesiskt bankkonto krävs. Inga ändringar behövs i ert kassasystem. UnionPay fungerar som en fristående kortterminal, men alla köp registreras i ert nuvarande system. Det gör att ni snabbt, enkelt och kostnadseffektivt kan komma igång och ta betalt med UnionPay.

Välj kortbetalning

UnionPays kortterminal kopplas till er kassa och aktiveras när ni väljer kortbetalning med UnionPay

Gör en kortbetalning

Kunden betalar med sitt UnionPay kort i er terminal och bekräftar med sitt lösenord

Skriv ut kvittot som vanligt

Ett kvitto skrivs ut som vanligt med er nuvarande skrivare

Börja med UnionPay redan idag

Vår UnionPay lösning har inte någon övre köpgräns för kinesiska kunder. Detta har gjort att det genomsnittliga transaktionsvärdet på UnionPay-köp i Sverige ligger på över 13 000 kr.

contactus

Kontakta oss

contactus

Vad är UnionPay

FAQ

Vad är UnionPay?

Vad är UnionPay?

UnionPay (tidigare China Unionpay) grundades i mars 2002 och är en välkänd bankkortsförening som bildats under godkännande av statsrådet och Peoples Bank of China. UnionPay är den enda nationella bankkortsammanslutningen i Kina.

I dagsläget går det att använda kortet i över 120 länder och internationella regioner. Med över 5 miljarder utgivna kort totalt så har UnionPay världens största kundgrupp av kortanvändare.

Finns det någon transaktionsgräns?

Finns det någon transaktionsgräns?

UnionPay-kort har ingen övre transaktionsgräns. Vid köp med debetkort så kan kortinnehavaren handla för det belopp som finns tillgängligt på det till kortet kopplade kontot. Vid köp med kreditkort så är köpgränsen satt av kortinnehavarens bank, men ingen generell övre transaktionsgräns finns.

Vad har UnionPay för växlingskurs?

Vad har UnionPay för växlingskurs?

Precis som Visa och Mastercard har UnionPay en egen växlingskurs. Generellt sett är dessa tre kurser väldigt lika varandra. UnionPay hämtar sina växelkurser från flera marknadskällor som Reuters, Bloomberg och centralbankerna. Den aktuella kursen sätts därmed dagligen.

Vad är fördelen med att acceptera UnionPay?

Vad är fördelen med att acceptera UnionPay?

Ju fler valmöjligheter för betalningsmetoder som era kunder har, desto mer troligt är det att de ska göra spontana inköp.

Att skylta med UnionPay-logotypen innebär att era kunder enkelt vet att de kan betala med det kort som de vanligtvis använder.Shopping är en populär aktivitet för kinesiska besökare och de kommer att söka, handla och spendera mer i butiker som visar UnionPay-logotypen.

Kinesiska turister är Sveriges köpstarkaste turistgrupp och står för över 46 % av den totala tax-free handeln.

Är UnionPay säkert?

Är UnionPay säkert?

Ja! UnionPay-kortet är en pålitlig betalningsform som accepteras och används i många länder runt om i världen.